banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kartal Forest YDÜ Mesaryaya tecrübe katacak..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Şampiyon..!
banner98
Ligi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon olarak noktaladı. Yıldızlar liginde ikinciliği Lefkoşa Badminton Kulübü, üçüncülüğü ise Akdeniz Spor Birliği alırken, Bekiroğulları MT SK de dördüncü oldu.
1 Ekim 2023 saat 09.00‘da başlayan Dunlop Yıldız Kızlar Ligi’nde toplam 13 maçta 65 set oynandı ve saat 16.30’da turnuvanın sona ermesi ile dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Federasyon Başkanımız Fırat Deniz turnuva sonunda yaptığı açıklamada lige 7 takımın katıldığını sporcuların gösterdiği performanstan ve organizasyonda görev alan antrenörler, kulüp yöneticileri ve hakemleri tebrik etti. Deniz, Gençlerin Badminton sevgisinden dolayı kendilerini daha çok bu gibi organizasyonları düzenlemek zorunda hissettiklerini bu hissin de federasyonumuzu daha çok çalışmaya ittiğini, bu nedenden de mutlu olduklarını belirtti. Başarıyı yakalamak sadece bir kişinin veya kesimin çabasıyla değil, her kesimin katkısıyla olabileceğini bunu göreve geldiklerinden beridir, yönetim olarak iyi yaptıklarını ve Badminton sporunun KKTC’de daha da geliştirebilmek için Federasyonla birlikte Spor Dairemizin, Türkiye Badminton Federasyonu’nun, Kulüplerin, sporcuların, antrenörlerin yanında basınımızın da Badminton Sporuna gerekli desteği verdiğini söyleyerek teşekkür etti. Ayrıca bu yıl lige 7. Kez sponsor olan Anıl Spor Direktörü sayın Engin Anıla da teşekkür etti.

DUNLOP YILDIZ KIZLAR BADMİNTON LİGİ SONUÇLAR
SIRALAMA TAKIMLAR
1.YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
2.LEFKOŞA BADMİNTON KULÜBÜ
3.AKDENİZ SPOR BİRLİĞİ
4.BEKİROĞULLARI MT SK
5.BADMİNTONSEVERLER SK
6.GENÇLİK GÜCÜ
7.NET SPOR KULÜBÜ

banner116
Anahtar Kelimeler:
YDÜ Şampiyon..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75