banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Akademi Çocukları Eğitiyor..!
banner98

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi olarak amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporu yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olarak algılamalarını sağlayarak onları kendilerine güvenen, bilişsel ve fiziksel olarak güçlü bireyler haline getirmektir.

Yakın Doğu Üniversitesi “Basketbol Akademi” olarak hedefimiz kursiyerlere spor ve egzersiz yapma imkanı sunarak onları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek ve özgüvenlerini arttırarak onları topluma hazırlamaktır.

Tüm bunların yanında Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi’de 6-12 yaş grubuna yönelik basketbolun temel fundmental hareketleri de kursiyelerimize kazandırılmaktadır. YDÜ Basketbol Akademi’nin bir diğer amacı da YDÜ Basketbol Alt yapı takımlarına oyuncu kazandırmaktır.

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Akademi antrenmanları antrenörler Bilgin Güldoğuş ve Ayhan Birsel tarafından her Salı-Perşembe günleri saat 9:00-10:15 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonunda yapılmaktadır. YDÜ Basketbol Akademi’ye katılmak isteyen yeni kursiyerler YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan bilgi alabilirler.


 


 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75