banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Vudalı İstifa Etti..!
banner98

Vudalı istifa kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

Vudalı’nın mesajı şöyle “KKTC Engelliler Spor Federasyonu başkanlık görevimden ayrılıyorum.

Görev süremde maddi , manevi destek olan herkese , KKTC Tekerlekli sandalye basketbol takımı oyuncuları ve antrenörüne , yönetim kurulu arkadaşlarıma , kızkardeşime , anneme, babama , büyük desteğim Hasan Taçoy , Tufan Erhürman , Mehmet Harmancı , Teberrüken Uluçay, İbrahim Benter , Mustafa Gökmen , Sertaç Bozatlı , Kemal Deniz Dana , Rana Hastunç, Gülnar Kansel , görsel ve sözlü basında yer veren spor yazarlarına , UKÜ - Levent atıcılık kulübüne , LTB Engellenmeyen Lefkoşa Birimine sonsuz teşekkürler.

Pandemi öncesi sezonu 796 ,855.58₺ harcamayla kapandığını Spor Dairesi’ne raporlamıştım . Daire yönetim kurulu tarafından KKTC Engelliler Spor Federasyonuna 2021 yılı için ödenecek katkının 350,000₺ olacağını basından öğrendim bu miktarla devam edebilmem imkansızdır .

Ülkemizde özel sektör ekonomik sıkıntılarla boğuşurken 23 aylık görev süremdeki gibi BAĞIŞLARLA yürütecek şans olmadığından , devlet eliyle sürdürülebilir bir yapı sağlanamadığından ve geçmiş yıllarda sponsorla yapılan faaliyetleri ilk kez SPONSORSUZ başaran ve son zamanlarda motivasyonumu yüksek tutabileceğim bir çalışma ortamı olmayacağına karar verdiğimden, eski 2 transfer oyuncunun saygısız davranışlarından KKTC Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu görevimden ayrılıyorum .

KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı olabilmemi dönemin Sn.Başbakanı Tufan Erhürmanve Sn.Spor Dairesi Müdürü ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Değirmencioğlu onaylamışlardı ancak hükümet değişiminden imzalanmasını Sn.Ersin Tatar & Sn.Alkan Değirmemcioğlu yapmışlardı , takdirleri için çok teşekkürler.

Yönetim kurulu olarak 1.ligde 5. olarak devraldığımız KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oynadığı 19 maçta hiç yenilgi almadan süper lige yükseltmiştir , çabalarımızdan dolayı federasyonun banka hesaplarında iyi bir miktar parası bulunmaktadır , oyun için gerekli toplar ve tekerlekli sandalye tamir malzemeleri Kıbrıs’ta bulunmadığından Türkiye’den getirtilmiştir , harap fare yuvası halindeki federasyon binasının tadilatı can dostum Çimen Aka - Quantum Realty tarafından yapılmış ve bağışlarla iç mobilyalar alınmıştır farkı görebilmeniz için

Özel gereksinimli bireyler için çalışmalarıma ve hizmetlerime devam edeceğim .

Ağır ekonomik şartlarda spor için uğraş veren tüm federasyon yöneticilerine kolay gelsin .

Umarım Merhum Mustafa Çelik’in ruhunu biraz rahat ettirebilmişizdir.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Vudalı İstifa Etti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75