banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Veteran Erkekler Türkiye Şampiyonu..!
banner98

Ankara’nın ev sahipliği yaptığı Veteranlar Türkiye Şampiyonasında Akacan Holding’in sponsorluğunu yaptığı M4 Judo Takımı, Takımlar Türkiye şampiyonu oldu. Takım kaptanı ve aynı zamanda Akacan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Davut Kader Ersoy’un yaptığı açıklamada “ KKTC ve AKACAN HOLDİNG adına alınan bu kupayı KKTC’ye götürmekten ve bu yıl Dünya ve Avrupa şampiyonalarına katılacak olan tüm mili takım arkadaşlarımın da Akacan Holding / KKTC adına yarışmasında büyük mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu. Bireysel Erkekler M4 100 Kg Da Yarışan Milli Judocu Davut Kader Ersoy 10. Yılında da Yenilmezliğini Koruyarak Şampiyon Oldu. İki etapta gerçekleşen yarışmanın ilk etabında bireysel erkekler M4 grubunda 100 kilo da olan Davut Kader Ersoy Şampiyon oldu. İkinci etapta ise Türkiye Şampiyonasında Akacan Holding M4 takımlar Türkiye şampiyonu oldu.

Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına Katılacaklar

Akacan Holding Veteran Erkekler M4 Judo Takımı 2018’ de Dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türkiye temsil edip, Akacan Holding / KKTC adına katılacaklar.

Uzun yıllardan bu yana judo sporu ile ilgilenen Ordu Judo İhtisas Kulübü sporcusu Davut Kader Ersoy, Ankara’da yapılan Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası’na katılarak yine şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tüm müsabakaları kazanan Ersoy, kazandığı kupayı Akacan Holding’e getirdi. “Veteran İşadamlarının Spor Etkinliklerinin Devam Etmesi İçin Onlara Desteğim Sonsuz” Veteran Erkeklerde 10 yıldır yenilgisiz şampiyon olan Davut Kader Ersoy, Veteran diye adlandırılan 30 yaş üstü kişilerin özellikle genç sporculardan daha fazla olduğunu, ülkemizde kendisi gibi veteran işadamlarının spor ve sanatsal etkinliklerinin devam etmesi açısından her zaman onlara destek çıkacağını ve elinden geleni yapacağını belirtti.

Milli sporcu şampiyonluk sevincini aynı zamanda da sosyal medyadan paylaşarak, “Büyük Ustaların Büyük Sponsoru Liderimiz Sayın Bulut Akacan ve eşi Sayın Sedef Akacan’a kupamızı götürmek için mutlulukla KKTC uçağına yol alıyoruz...” dedi. Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, Türkiye Master Erkekler Judo takımın sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75