banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ulaç, Gebze’de Üçüncülüğe Kulaç Attı..!
banner98

Türkiye Açıksu Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları, Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç organizasyonun genel klasmanında üçüncü, 20 yaş ve büyükler kategorisinde ikinci oldu.

Türkiye Milli Takımı Avrupa’da yarışacak

10 kilometrelik mesafede yarışan Ulaç, elde ettiği 01:53.22’lik derecesi ile genel klasman üçüncüsü oldu. Ayrıca 20 yaş ve büyükler kategorisinde ikinci olan milli yüzücü, Türkiye Milli Takımı ile İtalya’nın Piombino şehrinde düzenlenecek olan Len European Cup 2. Leg yarışmasına da katılmaya hak kazandı.

Destekleyen herkese teşekkürler

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ulaç, “Kayseri’ye geldiğim ilk günden itibaren hedeflerimi soran, bunlar için bana yardımcı olan her konuda desteğini esirgemeyen ve bu başarının mimarı Ali Özmen ve Uğur Kartal a teşekkür ederim. Destekleyen herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Doğukan’ın bu başarısını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel de kutladı.

Tatar: Başarılarının devamını diliyorum

Ersin Tatar: “Kocaeli-Gebze’de düzenlenen Türkiye Açıksu Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım Seçme yarışlarında 10 km’de yarışan sporcumuz Doğukan Ulaç 01:53.22 derecesi ile Genel Klasmanda üçüncülük ve 20+ yaş grubunda ise ikinci olup Türkiye Milli Takımı ile Avrupa Kupası ikinci Ayağı olan İtalya’da düzenlenecek yarışmaya gitmeye hak kazanmıştır. Doğukan Ulaç’ı elde ettiği başarıları nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Üstel: Kıbrıs Türk Halkı seninle gurur duyuyor

Ünal Üstel: “Kocaeli – Gebze’de düzenlenen Türkiye Açıksu Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım Seçme yarışlarında 10 km klasmanında yarışan sporcumuz Doğukan Ulaç’ın 1.53.22 zamanlama ile genel klasmanda üçüncülük, 20+ yaş grubunda ise ikincilik derecesi alarak Türkiye Milli Takımı ile 18 Mayıs’ta İtalya’da yapılacak olan Avrupa Kupası ikinci ayağına katılma hakkı kazanması bizi gururlandırmıştır. Doğukan Ulaç’ı gösterdiği performanstan kaynaklı halkım ve şahsım adına tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kıbrıs Türk Halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç…”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75