banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türünç Yurda Döndü..!
banner98

Aldığı başarılı sonuçlarla ülkemiz bayrağını dünyada dalgalandırarak göğsümüzü kabartan “Demir Yumruk” Metin Turunç geçtiğimiz akşam antrenörü Mehmet Paşalı ve Federasyon Başkanı Yıltan Zabit ile ülkeye geldi. Duygularının tarifsiz olduğunu belirten Demir Yumruk lakaplı Metin Turunç kemerle ülkeye dönmenin kendisi adına anlatılmaz duygu olduğunu belirtti. Şehitleri bir kez daha minnet ve saygı ile andığını aktaran Turunç, hem hocasına hem de federasyon başkanı Yıltan Zabit’e bu süreçte kendisine verdikleri destek için sonsuz teşekkür etti.

Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit ise Ercan Havalimanında yaptığı açıklamada Metin’in her müsabaka daha da üzerine koyarak yoluna devam ettiğini ve bu kez kemer müsabakasında bunu bir kez daha gösterdiğini belirtti. Önlerinde yeni süreçlerin olduğunu belirten Zabit, Metin’e desteklerinin ilerleyen dönemde yine devam edeceğini ifade etti. Metin Turunç’un antrenörü Mehmet Paşalı ise yaptığı açıklamada çok çalışmanın karşılığını aldıklarını ve çok mutlu olduklarını Metin’in her geç dönem daha iyiye gittiğini belirterek önlerinde bulunan süreci en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Türünç Yurda Döndü..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75