banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Forest Mesaryaya tecrübe katacak..! İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Mesarya Canı İçin Kazandı.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türkiye, KKTC Milli Formasıyla Sahada..!
banner98

TÜRKİYE HENTBOLUNDA KKTC’NİN 40. YILI KUTLANDI
Ülkemizden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hentbol Alt Yapı Antrenörü Bahir Arnal ile sporcumuz Atahan Akçam’ın da yer aldığı, Türkiye U15 Hentbol Milli Takım kampında KKTC’nin 40. Yıldönümü kutlandı. Türkiye U15 Hentbol Milli Takım teknik heyeti ülkemizin 40. Kuruluş yıldönümünü, PUMA tarafından KKTC’ye özel üretilen Milli Takım formalarını giyerek kutladı ve ülkemize destek bildirdi.

MİLLİ KAMPTA KKTC MİLLİ FORMALARI GİYİLDİ
Türkiye U15 Hentbol Milli Takım kampı 12-18 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenleniyor. Milli takım kampında ülkemizden UKÜ Antrenörü Bahir Arnal teknik heyette antrenör olarak, Ukü sporcusu Atahan Akçam da toplamda 40 sporcunun yer aldığı oyuncu kadrosunda yer alıyor. Türkiye U15 Hentbol Milli Takımı, KKTC’nin 40. kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım tarihinde dün, kamp çalışmasını KKTC Milli formalarını giyerek yaptı ve KKTC’nin 40. yılını kutladı.

ARNAL: MUTLU VE GURURULUYUM
UKÜ ve Türkiye U15 Milli Takımı antrenörü Bahir Arnal kamp ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye U15 Milli Takımı’nda görev almaktan mutlu ve gururluyum. Ülkemizi ve Kuzey Kıbrıs Hentbolunu temsil etmekten ayrıca gururluyum. İlk amacım düzenli olarak bu seviyelerde sporcu yetiştirmek ve bu seviyelerde kalıcı olmaktır. Önümüzdeki turnuvaların zorluk derecesinin farkındayız ve çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bizi değerlendirip görev veren Türkiye Hentbol Federasyonu’na ve Kıbrıs Türk Hentbol Federasyonu’na teşekkür ederim.”

ASLANKAYA: KKTC’DE HENTBOL GELİŞİMİNİN FARKINDAYIZ
Türkiye U15 Milli Takımı Başantrenörü Aydemir Aslankaya da açıklamada bulunarak şu değerlendirmeyi yaptı; “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki hentbol gelişiminin farkındayız. Kıbrıs’tan U15 Milli Takım antrenör kadromuza Bahir Arnal hocamızı dahil etmiş bulunuyoruz. Sporcu olarak geniş elit kadromuzda bulunan Atahan Akçam’dan memnunuz. Kuzey Kıbrıs ile işbirliği yapıp katkı almaktan mutluyuz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75