banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Triatlonda müthiş final 
banner98

Triatlon Federasyonu 2022 sezonunun bireysel son yarışını İskele’de gerçekleştirdi. 
Olimpik, olimpik takım ve sadece 18 yaş altı kategorisine açık olan Sprint mesafesinde gerçekleşen yarışta 38 bireysel, 8 takım mücadele etti.
Ekim ayı sonunda sadece takım şeklinde yapılacak son yarış ile sezonu noktalayacak olan Triatlon Federasyonunun İskele’de Noyanlar sponsorluğunda gerçekleşen son yarışına yabancı uyruklu triatletler de katıldı.
U18 Sprint kategorisinde en hızlı sporcu Ares’ten Enis Alçıcı olurken, olimpik mesafenin en hızlı finişini ferdi olarak yarışan Ilya Slepov yaptı. Gençler Sprint mesafede 750 metre yüzdü, 20 kilometre bisiklet sürdü, 5 kilometre koşarak finişe ulaştı. Olimpiyat ise 1.5 km yüzme, 40 km bisiklet ve son olarak da 10km koşarak en hızlı şekilde yarışı tamamlamayı hedefledi.
Yarışta sprint mesafede Enis Alçıcı 1 saat 10 dakikada finişe ulaştı. Olimpik mesafede ise Ilya Slepov 2 saat 23 saniye ile yarışı tamamlayarak müthiş bir dereceye imza attı. Olimpik mesafede kadınların birinciliğini Tüfekçi’den Mine Devrim 2 saat 32 dakika ile elde etti.
Yarış sonrası dereceye girenlere kupa ve madalyaları Spor Dairesi amiri Sertaç Bozatlı, kulüp idarecileri ve sponsor Noyanlar firması adına Ethem Savant takdim etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Triatlonda Müthiş Final
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75