banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Miracle Değirmenlikde... Galatasaray Evinde Yaralı.. (22) Bisiklet Federasyonu heyeti Muradına erdi..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Triatletler İskele’de yarışacak 
banner98

İskele Makenzi Plajı’nda yer alacak yarışmada sporcular hem sprint hem olimpik mesafede yarışacak.
Sprint mesafede 19 yaş altı sporcular, olimpik mesafede de 18 yaş üstü triatletler mücadele edecek. Yüzücü-bisiklet sürücüsü-koşucu bularak takım oluşturanlar da yine olimpik mesafede yarışa katılacak.
Sprint mesafede 8 sporcu 750 metre yüzecek, 20 kilometre bisiklet sürecek ve 5 kilometre koşarak finişe ulaşma mücadelesi verecek.
Olimpik mesafede ise toplam 33 triatlet 1.5 kilometre yüzecek, 40 kilometre bisiklet sürecek, 10 kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışacak. 
Toplam 15 takım da yine olimpik mesafede İskele Triatlonunda yer alacak.
Sabah saat 07.00’da Iskele’de yüzme parkuru ile start alacak sporcular yaklaşık 3 saat boyunca zorlu yarışta mücadele edecekler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75