banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Tek fire Omonia
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Töre, Ruso ve Ekibi ile Görüştü..!
banner98

Binicilik Federasyonu Başkanı Hamza Ruso, Federasyon olarak ilk kez Meclis’te kabul edilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Meclis Başkanı Töre’ye teşekkür etti.

Ardından, binicilik sporu ve atçılık ile ilgili bilgiler veren Federasyon Başkanı Hamza Ruso, Cumhuriyet Meclisi’ne özel bir Meclis Kupası yarışması yapmayı istediklerini belirtti. Meclis Başkanı Zorlu Töre ise konuşmasında, biniciliğin ve atçılığın atalarımızdan gelme, tarihsel öneme sahip bir aktivite alanları olduğunu söyledi… Töre ayrıca spor faaliyetlerine yönelik federasyonlara yapılan devlet katkılarının da artırılması gerektiğini vurguladı….

Töre konuşmasının devamında Meclis ile birlikte ortak bir etkinlik düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapacağını belirtti. Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde, Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis Başkanı Özel Kalem Müdürü Mustafa Çaluda ve Cumhuriyet Meclisi İdari, Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu katıldı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75