banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Mağusa Maratonunda İkincilik..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sırada Barcelona Var..!
banner98

Ulaç: Muhteşem bir deneyimdi

Başarılı yüzücü, yaptığı açıklamada, “Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarıyla aynı sahada yarışmak gerçekten muhteşem bir deneyimdi. Bu başarı, sürekli çalışmanın ve azmin önemini bir kez daha gösterdi. Desteklerini esirgemeyen herkese ve sponsorlarıma sonsuz teşekkürler” dedi.

Barcelona’da ikinci ayakta yarışacak

Doğukan Ulaç, Avrupa Kupası’nda ilk ayağın ardından İspanya’da yapılacak ikinci ayağa da katılıyor. Sporcunun 29 Haziran’da Barcelona’da yapılacak bu yarışa katılımının kesinlik kazandığını BRT Spor duyurdu.

BRT Spor’dan Yeşim Tuncel’in haberi şöyle; “Sezonu rekor dereceleri ve başarılı bir performansla devam ettiren Doğukan, Barselona’daki yarışta Türkiye Milli Takımı’nı 10 Km’de temsil edecek tek sporcu olacak.

Önce İstanbul sonra Ohrid

Doğukan, Marmaris’teki Milli Takım Seçme Yarışları’nda elde ettiği başarılı sonuçla LEN’in 25 kilometrelik Makedonya-Ohrid’deki üçüncü ayağına katılım hakkını da elde etmişti.

Milli sporcumuz dördüncü şampiyonluk hedefiyle bu yıl da yüzeceği 25 Ağustos’taki Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı sonrasında 31 Ağustos’ta da Makedonya’da başarılı bir derece için mücadele verecek. Doğukan bu yarışta Türkiye’yi temsil edecek iki yüzücüden biri olacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sırada Barcelona Var..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75