banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şemi kitabını hediye etti..!
banner98

Oben “kitap yazman büyük uğraş ister”

KTSYD Başkanı Çelen Oben kabulde yaptığı konuşmada kitap yazmanın ve eskileri kitaplaştırmanın çok büyük zahmet ve emek istediğini belirterek Nidai Şemi’ye bu gayret ve çalışmasından dolayı teşekkür etti. Oben eski sportif müsabakaların çok fazla arşivinin bulunmadığına dikkat çekerek bu kitabın 1968-1978 yılları arasında yeralan etkinlikler için çok iyi bir referans olacağını söyledi.

Şemi “İki buçuk yıllık bir çalışma”

Nidai Şemi yaptığı ziyarette iki buçuk yıllık bir çalışma ve araştırmanın eseri olarak Namık Kemal Lisesi’nin 1968-1978 yılları arasında spor müsabakalarındaki başarısını kitaplaştırarak güzel bir arşiv oluşturduğunu söyledi.

Şemi bunun bir başlangıç olduğunu ve geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu belirterek “1978 yılı sonrası için de büyük bir talep ve baskı var. Sanırım ona da yakın zamanda başlayacağım” dedi.

Gazimağusa Belediyesi’nin katkılarıyla basılan kitabın Nidai Şemi veya Gazimağusa Belediyesi’nden ücretsiz olarak temin edilebileceğini söyleyen Şemi “buradaki amacımız gelecek nesillere bir kaynak bırakmak. Bu olaydan ticari bir beklentimiz yok” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75