banner108
Öne Çıkanlar Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..! Dartsta Dev Adım..! Çocuklarımız Polonya Yolcusu Yunusların Başkanı Rifat Berkel..! Uluçay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Şampiyon Melekler Unutulmaz” Halk Koşusu, Alkışlarla Gerçekleştirildi..!
banner98

Tüm Long Beach sahilini kapsayan, İskele Belediyesi’nin de destekleri ile gerçekleştirilen halk koşusu, Atletizm Federasyonu organizasyonunda Pera Mackenzie önünde başladı.

İskele Çemberi’ne ulaşılarak yeniden aynı noktada tamamlanan yarış 1,5 km gidiş, 1,5 km dönüş şeklinde toplam 3 km’lik bir mesafede gerçekleştirildi.

Yarış öncesinde Karakaya ve Yiğittürk birer konuşma yaptı

Yarış öncesinde Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, Northernland CEO’su Taruz Güçlüer ve Northernland Group Reklam ve Pazarlama Müdürü Feriha Yiğittürk birer konuşma yaptılar. 3 isim de Şampiyon Meleklerin isimlerinin yaşatılacağını ifade ederken, koşuya katılanlar da “Şampiyon Melekler Ölmez ve Şampiyon Melekler Unutulmaz” şeklinde alkışlarla konuşmalara destek verdiler.

Organizasyondan elde edilen tüm gelir, Şampiyon Melekler’in adını yaşatmak ve geleceğin şampiyonlarını desteklemek için Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Eğitim Bursu’na aktarılıyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75