banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Melekler Ligi Yapılıyor..!
banner98

Voleybol Federasyonu yönetimi geçtiğimiz yıl 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz “Şampiyon Meleklerimiz” için almış olduğu kararla 2023 KKTC Plaj Voleybol ligini “Şampiyon Melekler Ligi” adı altında oynatmıştı.

Depremde kaybettiğimiz canlarımızın anısını yaşatmak ve onları saygı ile anmak için 2024 KKTC Plaj Voleybolu Ligi, “2. Şampiyon Melekler Plaj Voleybol Ligi” olarak düzenlenirken, organizasyon Lefkoşa Beach Volley Arena Tesisinde 26 Haziran Çarşamba akşamı başlayacak. KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilecek olan 2024 “2. Şampiyon Melekler Plaj Voleybol Ligi” U12 Kızlar, U13 Erkekler, U16 Kızlar, U17 Erkekler, Büyük Bayanlar, Büyük Erkekler Ligleri olmak üzere 6 farklı kategoride düzenleniyor.

Kayıtlar Başlıyor Kategorilere göre 29 Mayıs Çarşamba günü başlayacak olan kayıt işlemleri 7 Haziran Cuma günü sona erecek. Kayıt işlemleri, organizasyonun kapsam ve içeriği hakkında detaylı bilgiler 27 Mayıs Pazartesi günü duyurulacak. Alt Yapıda olan ligler her yıl olduğu gibi kulüpler düzeyinde oynanacak. Büyükler kategorisine katılacak takımlarda kulüp şartı aranmayacağı açıklandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75