banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Minikler Turnuvasıyla Anılıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Garabli..!
banner98

CMC Golf Kulübü Yeşilyurt Golf Sahası’nda 7 Kasım Pazar gün gerçekleşen ve sezonun önemli turnuvalarından biri olan Presindent’s Putter Golf Turnuvası’nı 64 Net Skor ile Hasan Garabli kazandı. Stroke Play formatında 18 çukur ve Course Handicap’ın % 95’i baz alınarak oynanan turnuvada 66 Net ile ikinciliği Hasan İlkay alırken 67 Net ile Gülay Garabli üçüncü oldu.

CMC Golf Kulübü’ne geçmişte çok büyük hizmetleri olmuş olan merhum Onursal Başkan Steve Brady anısına gerçekleştirilen turnuva organizatör ve sponsoru Golf Federasyon’u ve CMC Golf Kulübü Onursal Başkan’ı Dr. Hasan Öztoprak, turnuva sonrası yaptığı kısa konuşmada Steve Brady’nin yaptığı çalışmaların önemi ve kulübün bugün yaşıyor olmasındaki rolünden bahsetti ve O’na teşekür ve minnet duygularını belirtti ve sonrasında da kazananlara ödül ve kupaları takdim edildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Garabli..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75