banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı Yönetimi Seminer Yapıyor..!
banner98

Bu çerçevede ilk olarak Çocuk Atletizmi ve Çocuk Koruma Programına yönelik panel düzenlenecek. Ardından Antrenör Gelişim Semineri ile 1. ve 2. Kademe Antrenörlük kursları gerçekleştirilecek. Ayrıca Hakem Kursu ile yeni hakemlerin yetiştirilmesi, mevcut hakemlerin de bilgilerini güncellemesi hedefleniyor.

Çocuk Atletizmi paneli

Atletizmde ilk olarak 8 Nisan’da Çocuk Atletizmi ve Çocuk Koruma Programına yönelik panel düzenlenecek. Atatürk Kongre Merkezi’nde saat 9.30’da başlayacak olan panel sonrasındaki gelişim semineri öncesinde büyük önem arz ediyor.

Antrenör Gelişim Semineri

Panelin ardından federasyon tarafından Antrenör Gelişim Semineri düzenlenecek. 15 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek olan seminer saat 9.30’da Atatürk Kongre Merkezi’nde yer alacak.

Antrenörlük Kursu

18-30 Nisan tarihlerinde ise 1 ve 2. Kademe Antrenörlük Kursu açılacak. Teorik derslerin online, uygulamalı derslerin ise yüz yüze yapılması planlanan kursta yeni antrenörlerin camiaya kazandırılması planlanıyor.

Hakem Kursu

Atletizm Hakem Kursu’nun ise 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Yeni hakemlerin bünyeye dahil edilmesi, mevcut hakemlerin bilgilerini düzenlemesinin hedeflendiği kursta eğitmen olarak Cengiz Çiçek ve Halil Oğuz yer alacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75