banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Rallide şampiyon belirlenecek
banner98

Basel Holding 2022 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nda sezonun finali Aveon Sigorta sponsorluğunda bu hafta sonu yapılıyor. Şampiyonun da belirleneceği sezon finali yarın akşam, Lefkoşa Dereboyu’nda bulunan Aveon Sigorta önünden start alacak.
Start seremonisinin ardından cuma akşamı Lefkoşa Sanayi bölgesinin üst kısmında hazırlanan 4,65 kilometrelik Ayer Argün etabı iki kez art arda geçilecek. Lefkoşa Sanayi bölgesinden ve Hamitköy çevre yolu üzerinden izlenebilecek etabın ilk araç için start saatleri 19.15 ve 20.10 olarak açıklandı. Rallinin ikinci günü olan cumartesi günü ise Alayköy-Aktepe bölgesinde hazırlanacak 3 etap yine ikişer kez geçilecek. 09.15 ve 10.20’de başlayacak olan Kanlıköy etabı ile 11.30 ve 12.25’de başlayacak olan Aktepe etabı gece kulüpleri arkasında bulunan zıplama noktasından izlenebilir. 14.20 ve15.00’de başlayacak olan Yılmazköy etabı ise Türkeli kavşağı yakınında olan toprak yoldan izlenebilir. Etapların ardından finiş ve ödül töreni yine Aveon Sigorta önünde yapılacak ve organizasyon sona erecek.

Şampiyonlar belirlenecek
Polaris, Near East Bank, Limon, Basel Energy, Gen Power, GoPro, Çağkan Yapı İskele Sistemleri, Chagla Car Care ve Eurol’un da katkılarıyla yapılacak yarışta Barış Kalfaoğlu, Çağkan Bozalanlar, Halil Mulla ve Enver Haskasap şampiyonluk için yarışacak. Ahmet Kişmir Ralli Kupası’nın da finali olacak olan yarışta Halil Mulla ile Barış Kalfaoğlu şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye’den Cem Yudulmaz-Ali Emre Yılmaz ikilisi ile yine Türkiye’den yarış için ülkemize gelen başarılı co pilot Özden Yılmaz Önder Zaim’in co-pilotluğunu yapacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75