banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olimpiyatlarda Ertelendi..!
banner98

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Olimpiyatların 1 yıl sonraya ertelenmesi konusunda Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Shinzo Abe, IOC Başkanı Thomas Bach'a pazartesi günü 1 yıllık erteleme teklifini götürdü. EURO 2020 benzeri yapılacak bu ertelemeye IOC'den 1 gün sonra cevap geldi. IOC, Japonya'dan gelen bu teklifi kabul etti.

2020 Tokyo Olimpiyat Olimpiyatları'nın yine 24 Temmuz'da ancak 2021'de oynanacağı öğrenildi.

IOC ÜYESİ DAHA ÖNCE DUYURMUŞTU

Daha önce bu konuda açıklama yapan IOC Üyesi Dick Pound, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 1 yıl ertelendiğini açıklamıştı. Pound, "IOC sahip olduğu bilgilere dayanarak erteleme kararı aldı. İleriye dönük parametreler belirlenmedi, ancak oyunlar 24 Temmuz'da başlamayacak bildiğim kadarıyla. IOC yakın zamanda sonraki adımları açıklayacak ve bu aşamalı şekilde olacak " ifadelerini kullanmıştı.

BOYKOT KARARLARI AÇIKLANIYORDU

Daha önce Britanya Olimpiyat Birliği başkanı, yaptığı açıklama ile Büyük Britanya olarak Tokyo'ya takım göndermeyeceklerini duyurmuş; Avustralya ve Kanada da Japonya'da yer almayacaklarını açıklamıştı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Olimpiyatlarda Ertelendi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75