banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak.. KKTC SPOR MANŞETLERİ Kadın Öğretmenler Halı Sahaya indi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Oben ile Eğlenip Spor Yapıyorlar..!
banner98

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi’nde Sermet Oben eşliğinde haftanın 3 günü spining yapan sporcular bir saatte 1500 kalori yakarak büyük bir performans sergiliyorlar. İlk bakışta normal bir bisiklet gibi görünse de hareketleri ve sürekli tempo ile hareketlerin büyük bir koreografi içinde gerçekleşen spor aynı zamanda eğlenceye de dönüşüyor.

Haftanın 3 günü YDÜ Spor Kulesinde spinning dersleri veren Sermet Oben, spinningin hem fazla kalori yakması hem de kısa zamanda kalıcı kilo verdirmesi açısından çok tercih edildiğini kaydederek, başlayanların mutlaka devam ettiklerini çünkü sporun eğlenceye dönüştüğünü söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75