banner108
Öne Çıkanlar B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün Serhat Şahin Toroman İncirli Maça Çıkmıyor.. Ligden Düşmesi Kesinleşti.. Bağcıl Ligde Kaldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Monitör Test Taraması İptal Edildi..!
banner98

29 Ağustos Cumartesi günü yapılması planlanan testin iptal edilmesi ile ilgili olarak Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“2014-2015 doğumlu çocuklarımıza 29 Ağustos’ta yapmayı planladığımız kulüpler arası ikinci monitör test taramasını, artan Covid 19 vakalarından dolayı iptal etmeyi kararlaştırdık.

Bu testi yaparken hedefimiz, çocuklarımızın gelişimini takip etmek ve yeteneklerini belirleyip tüm verileri kayıt altına alarak, cimnastik özelinde yetenekli çocukları belirlemekti.

Cimnastik branşına uygun olan çocuklarımızı belirledikten sonra diğer çocuklarımızın da kayıtlarını tutacağız. Bu çocuklarımız ileriki yaşlarda farklı bir branşa yöneldiklerinde bireysel verilerini de ilgili federasyonlarla paylaşacağız.

Çocuklarımızın seviyelerini yukarıya çekmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle de monitör testini kulüplerimiz kendi içinde yaparak tüm verileri bizlere iletecekler. Üçüncü monitör testini de şartlara göre yılsonu yaparak taramayı tamamlamış olacağız.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75