banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Miniklerde İlgililer, Küçüklerde Tumburi ve Yıldızlarda Yıldırım Şampiyon Oldu..!
banner98

Lefkoşa Satranç Derneği(LSD) organizasyonu ve LTB ile LTB Spor Kulübü sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Minikler, Yıldızlar ve Küçükler olmak üzere İsviçre Sistemine göre 3 kategoride düzenlenen turnuva ödül töreni ile sona ererken LTB Asbaşkanı ve LTB Spor Kulübü Asbaşkanı Akın Aktunç ile LTB Meclis üyesi ve Spor Kulübü yöneticisi Bülent Çıraklı da törene katılarak dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Kuzey Kıbrıs’ın tüm bölgelerinden 3 kategoride toplam 100 sporcunun katıldığı ve LSD hakemleri tarafından yönetilen turnuvayı Yıldızlarda Kemal Yıldırım, Küçüklerde Emir Tumburi ve Miniklerde Bertuğ İlgililer 1. tamamladı.

LTB’nin düzenlediği satranç turnuvaları içerisindeki rekor katılım sayısı olarak da kayıtlara geçen LTB Gençlik ve Spor Festivali Satranç Turnuvası’nda katılan tüm sporculara katılım belgesi verilirken LSD Eğitim Sorumlusu Haluk Ramon Selçuk ve LTB adına organizasyonu yürüten Özkan Bardak belgeleri çocuklara takdim etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75