banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mehmetçik’te Dev Spor Tesisi Projesi...!
banner98

Mehmetçik Belediyesi ve İskele Spor Dairesi amiri Reşat Oğuz’un Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ile Mehmetçik futbol sahasının kuzey tarafında boş araziye hazırlanmış olan spor projesi ile bölge okullarının ve çocuklarının sportif faaliyetleri yapabilecekleri bir tesis olacak.

Bu tesisin içerisinde tüm atletizm faaliyetlerinin yanı sıra tesis içerisinde basketbol, voleybol, hentbol ve birde tenis kortu olan proje için Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, bu projenin belde halkının hizmete sunmak için en erken zamanda çalışmalara başlayacağını belirti.

İskele Spor Dairesi amiri Reşat Oğuz’un yapmış olduğu açıklamada çocukların alternatif spor branşları ile ilgilenmesi ve İskele bölgesinden başarılı sporcuların yetiştirilmesi için bu projenin İskele Cumhuriyet stadına yapılacağını da açıkladı.

Bu arada 7 Mayıs’ta yapılmış olan Kumyalı sahası ile ilgili Mehmetçik Belediyesi iş birliği ile yürütülen sahanın ilk kazı çalışması Reşat Oğuz ile Cemil Sarıçizmeli’nin gözetiminde yapılırken Oğuz ve Sarıçizmeli yerinde inceleme yaparak en kısa zamanda sahanın tamamlayacağının açıklamasını yaptılar.

Haber ve Foto: Beyda Dündar

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75