banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Libyalı Öğrenciler Şampiyon..!
banner98

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’ne bağlı Libya, Sudan, Fas, Mısır, Ürdün, Lübnan, Yemen ve Suriye Öğrenci Birlikleri arasında futbol turnuvası gerçekleştirildi. DAÜ Futbol Sahaları’nda gerçekleştirilen turnuvaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Takımlar arasında oynanan maçlar sonucunda Libya Öğrenci Birliği birinci, Sudan Öğrenci Birliği ise ikinci geldi.

DAÜ Aktivite Merkezi Salonu’nda düzenlenen ödül töreni ile turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu tarafından takdim edildi. Törende konuşan Prof. Dr. İşçioğlu, etkinliğin güzel geçtiğini belirterek katılımlarından dolayı tüm takımları ve dereceye giren takımları tebrik etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75