banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasikler Uzun Zamandan Sonra Yollarda..!
banner98

89 ekip kayıt yaptırdı, rekor kırıldı

Kayıt işlemlerinin tamamlandığı ralliye 89 ekibin kayıt yaptırdığı açıklanırken, yeni bir dernek rekoruna imza atılmış oldu. Birçok sürprizinde bulunduğu rallinin finalinde Dj Yusuf Coşkuner’in 80's-90's setiyle geçmişe gidip hatıraların canlanacağı, eğlenceli ve keyifli bir gün yaşanacak.

Ralli, Cahit Necipoğlu Elit mağazası önünden başlayacak

yarın sabah 09.00 itibarıyla Demirhan’da bulunan Cahit Necipoğlu Elit Mağazası önünde toplanmaya başlayacak olan yarışçılar, 10.30’da ilk aracın start almasıyla ralliye başlayacaklar. Sonbaharın bu güzel aylarında etap içinde bulunan köyleri renklendirerek Kıbrıs’ın eşsiz doğasını gezerek Mesarya bölgesinde geçilecek 3 sabit hız testi ve yaklaşık 70 kilometrelik etapların ardından Bahçeli köyünde bulunan Maldives Homes’da takribi 13.00’ten itibaren finiş yapılacak. Her zaman olduğu gibi etap aralarında sürpriz izaz ikramların olacağı rallinin finişinde de yarışçılar Maldives Homes’da yemek yiyecekler ve takribi 15.00’te ödül töreni yapılacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75