banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasikler Girne Limanında Sergilendi..!
banner98

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşamüzeri 17.00-20.00 saatleri arasında yapılan sergi bu yıl her zamankinden daha coşkulu oldu.

Uzun zamandır garajlara mahkûm kalan klasik otomobilleri hem sürüp hem de sergileme fırsatı bulan klasik otomobil sahipleri etkinlikten çok memnun olduklarını belirttiler. Başbakan Ersin Tatar ve Turizm Bakanı Kutlu Evren de sergiyi gezip böylesine güzel bir etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu sergiyi gezip Antika Otomobil ve Motosikletler ile fotoğraf çektirdiler. Özellikle Girne bölgesinde yaşayan yabancı uyruklu kişiler filmlere konu olan birbirinden değerli otomobilleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75