banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Klasik Otomobil Kulübü Sezonu Açtı..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü sezonu “8.Said Muhyi Anı Etkinliği” ile açtı.

Etkinlik geçtiğimiz Pazar günü (8 Mart 2020) 70’in üzerinde ekibin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kulübün kurucularından ve eski başkanlarından merhum Said Muhyi anısına bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen etkinlik bu yıl define avcılığı formatıyla yapıldı.

Pazar sabah saat 10.00’da Lefkoşa Ortaköy’de bulunan Said Muhyi Ltd. Önünden verilen start ile başlayan etkinlikte ekipler ilk önce Lefkoşa’da yer alan, fotoğraflarla ip uçları verilen 2 hazineyi buldular.

Daha sonra Güzelyurt ve Cengizköy’deki hedefleri de bulan ekipler Lapta’da bulunan Le Chateau Lambousa Hotel’de finiş gördüler.

Burada yenilen öğle yemeğinin ardından plaket verme törenine geçildi.

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem ve veren ve bu konuda örnek olan Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü, farkındalık yaratmak maksadıyla Kıbrıs Türk MS Derneği yöneticilerini ve Başbakanlığa bağlı Uyuşturucu ile mücadele komisyonu başkanı Hasan Karaokçu’yu da etkinliğe davet etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75