banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKÜSF’nin “İletişim Sponsoru” Capital Radyolar Grubu Oldu..!
banner98

KKÜSF Binası’nda imzalanan sponsorluk sözleşmesine KKÜSF Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı ve Capital Radyolar Grubu Direktörü Ahmet Kasımoğlu imza koydu. İmza töreninde ayrıca KKÜSF Ceza Kurulu Üyesi Hakan Korsan da hazır bulundu.

Kınacı: “Bu gemiyi yürütmek için her zaman desteğe ihtiyaç vardır”
Gerçekleşen işbirliği ile ilgili görüşlerini bildiren KKÜSF Başkanı Kınacı, bu tür işbirliklerinin önemli olduğunu ve Capital Radyolar Grubu’nda bu anlamda teşekkürlerini ilettiğini belirtti. Ülkenin ekonomik ve sağlık olarak çok zor günlerden geçtiğini, eğitimin ve sporun da bundan çok ciddi anlamda etkilendiğini kaydeden Kınacı, “Sporla bunu bir nebze olsun azaltma niyetimiz bakidir. Bu gemiyi yürütmek için de her zaman yanımızda destekçilere ihtiyaç vardır. Bu bağlamda bizim yanımızda olan ve ülke sporunun sesi olmak için işbirliğine yanaşan Capital Radyolar Grubu’na teşekkür ederim.”dedi.

Kasımoğlu: “Sporcuların sesi olduğumuz için gururluyuz”
Capital Radyolar Grubu Direktörü Ahmet Kasımoğlu da ülke sporuna maddi veya manevi katkı koymanın kendileri açısından önemli olduğunu ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı birer birey olmaları için sporun öneminin yadsınamaz olduğunu kaydetti. KKÜSF ile işbirliğinden çok memnun olduklarını ve ilişkilerini daha ileri düzeye taşıyacaklarını kaydeden Kasımoğlu, “Birçok branşa hitap eden ve eğitim kurumlarımızda öğrenim gören sporcuların sesi olduğumuz için gururluyuz. Dilerim bu vesile ile herkesi daha fazla sporun içinde çekmeye bir nebze de olsa katkımız olur.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kınacı ve Kasımoğlu, “İletişim Sponsorluğu” sözleşmesini imzalayarak işbirliğini resmiyete döktü.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75