banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTOK Hakem Eğitimleri Başlıyor..!
banner98

19 Mart Cumartesi saat 14.00’da KKTOK binası önünde gerçekleşecek olan etkinlikte, hem eğitim verilecek hem de yeni görevli lisansları için başvurular alınacak.3 Nisan da başlaması hedeflenen yeni sezon öncesi güncellenen FIA kuralları ve Motor sporlarının daha güvenli halde yapılması için gerekli tüm eğitimler kurum yetkilileri tarafından verilecek.

Özpaşa: Motor sporlarına katkı koyalım

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Sportif Direktörü Canben Özpaşa :” 2022 sezonunda da büyük bir kadroya ihtiyaç duymaktayız. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında da görevler alacak bir ekibe ihtiyacımız var. Önümüzdeki sezonda da verilecek tüm görevlere hazır, motor sporlarını seven ve ailemize katılacak görev arkadaşlarımı Cumartesi günü yeni sezon öncesi gerçekleştireceğimiz ilk toplantıya davet ediyorum.” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75