banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kınacı: “Pandemiden En Fazla Etkilenen Federasyonuz”..!
banner98

Koronavirüs salgınının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden itibaren Üniversite Sporları olarak bu süreçten en fazla etkilenen federasyon olduklarını belirten Kınacı, bunun nedeninin ülkemizde eğitim faaliyetlerinin durması ve ardından uzaktan eğitime geçilmesi olduğunu vurguladı.

Uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte tüm faaliyetleri askıya almak zorunda kaldıklarını aktaran Kınacı, “Tüm ümidimizi 2020-2021 eğitim yılına bağlamıştık fakat özellikle süreci iyi takip ederek ilgili makamları önceden uyarmamıza rağmen bu konuda gerekli olan çalışmaların yapılmaması neticesinde Üniversitelerimizde yüz yüze eğitime geçemedik” ifadelerini kullandı. “Düşünün ki her yıl 18 branşta kadın ve erkek kategorilerinde 2 bin 500’e yakın öğrencinin katıldığı spor müsabakaları düzenlerken, bir yıllık zorunlu bir ara vermek durumunda kaldık.

Göreve geldiği 2014 yılından itibaren en büyük hayallerinin federasyonun uluslararası federasyonların faaliyetlerinde yer almasını sağlamak olduğunu vurgulayan Kınacı, “Bununla ilgili olarak Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin düzenlemiş olduğu tüm oyunlara üniversitelerimizin yarışmaların sağladık. 2018 yılından itibaren Avrupa Şampiyonaları ve Avrupa Üniversite oyunlarına katılımın önünü açtık, bunun neticesi olarak ulusal oyunlara katılımda artış sağladık. Ayni zamanda şampiyon olan takım ve sporcuların bu organizasyonlarda yer almasına fırsat verdik” ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75