banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kempo Milli Takım Kafilesi Antalya’ya Gitti..!
banner98

25-31 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına katılacak olan Kempo milli takım dünya şampiyonasına iddialı hazırlandı.    

Kempo Milli Takım Kafilesi

Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından açıklanan Kempo milli takım kadrosunda

Ekim Özgüvenli, Mustafa Bürüncük, Umar Abdulaziz, Can Uğuroğlu, Tarık Yayar, Mertsan Çakırlı, Büşra Turan, antrenör Cuma Öztürk, hakem Vedat Yayar’dan oluşan 7 sporcu, 1 antrenör, 1 hakem, 2 idareci yer alıyor. Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç’in kafile başkanlığındaki Kempo Milli takım kafilesi Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına yaklaşık 90 ülkeden 320 sporcu katılacak.   

Resmi Olarak İlk Kez Katılıyor

Kempo Savunma Sporları Federasyonu kurulduktan sonra Kempo milli takım Türkiye’nin Antalya şehrinde düzelenecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına resmi olarak ilk kez katılıyor. Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına ilk kez katılacak olan Kempo milli takım iddialı bir şekilde hazırlandı.

Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç, ülke olarak ilk kez katılacakları 27.İKF Kempo dünya şampiyonasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerini belirterek, yaklaşık 90 ülkeden 320 sporcu katılacağı dünya şampiyonasından başarılı sonuçlarla dönmek için mücadele edeceklerini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75