banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kempo Hüseyin Merthan Çakırlı Anı Şampiyonası Yapılıyor..!
banner98

 İskele Doktor Fazıl Küçük Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 2.Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonasına Güzelyurt Bulut Spor Derneği, Cypruss Lions Spor Derneği, Hilal Akademi Spor Derneği, Aziz Spor Derneği, Mağusa İhtisas Spor Derneği, Sezar Spor ve Aktiveler Derneği, İngenç Akademi Spor Derneği’nden oluşan 7 kulübün 80 sporcuları katılacak.

5 Branşta yarışmalar Yapılacak

KEMPO Savunma Sporları Federasyonu 1.Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonasında Semi Kempo, Ful Kempo, Gramppling Kempo, Kempo Kata, Selfdefence Kempo branşlarında yarışmalar yapılacak. 15 hakem, 1 doktor, 1 hemşire’nin görev yapacağı şampiyona sabah saat 08:00 de tartı ve doktor kontrolleri sonrasında müsabaklar başlayacak.

Anısını Yaşatmaya Çalışıyoruz

Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngeç, ikinci kez düzenleyecekleri merhum Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonasına 2022 yılı üyeliğini yatıran 7 üye Kulübün lisanslı olan sporcular yarışmaya katılacağı, İskele’den 2, Gazimağusa’dan 1, Lefkoşa’dan 3, Güzelyurt’dan ise 1 olmak üzere toplamda 7 kulübün katılacağını belirtti. Şampiyona hazırlıklarının tamalandığını belirten başkan Mehmet İngeç, sabah saat 08:00 de başlayacak müsabakların öğleden sonra saat 15:00 de tamalanacağını belirtti. Şampiyona sonrası düzenlenecek olan ödül töreninde ödüllerin verileceğini belirten Mehmet İngenç, tüm spor severleri müsabakalara davet etti.

Türkiye Kempo Şampiyonası

KEMPO Savunma Sporları Federasyonu Türkiye’nin İstanbul şehrinde gerçekleştirilecek olan Türkiye dünya şampiyonasına katıyor. 24-27 Haziran tarihleri arasında İstanbul Esenler Ahmet Öcalan Spor Kompleksinde yapılacak olan Türkiye Kempo dünya şampiyonasına Kempo Savunma Sporları Federasyonu 10 sporcuyla katılıyor.

(WFMC)

Dünyada birçok ülkenin üyesi olduğu Dünya Karma Savunma Sporları Federasyonuna (WFMC) üye olan KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu ülkemizi bu platforumda tanıtmaya devam ediyor. WFMC Başkanı Wayne Edwards, düzenleyecekleri müsabakalarda KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu olarak ülkemiz adına katılım yapıyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75