banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kempo Akdeniz Cup Ülkemizde Yapılıyor..!
banner98

9-15 Mayıs tarihleri arasında Tunus’un Hammamet şehrinde gerçekleştirilen 18.İKF Kempo dünya şampiyonasına katılan Kempo milli takım milli sporcumuz antrenör ve takım kaptanı Mustafa Bürüncük, 21-38 yaş büyükler kempo submission kategorisinde -65 kg sikletinde Dünya 3.sü, Ulusal Hakem diploması alması, Büşra Turan, 14-16 yaş kempo submission kategorisinde -60 kg sikletinde Dünya 3.sü, yaş kategorisinde -70 kg semi-kempo Dünya 2.liği, Weapon kata kategorisinde de Dünya 3.sü olması, Muhammet Ege Öztürk ise 14-16 yaş kempo submission kategorisinde -70 kg sikletinde Dünya 2.si, Semi-kempo kategorisinde de Dünya 3.lüğü, Ege kata kategorisinde de Dünya 2.si olarak elde edilen başarılara, Akdeniz Cup’ında ülkemizde yapılacağı kararı alınması başta Kempo Savunma Sporları Federasyon başkanı Mehmet İngenç ve ülkemiz adına sevinçle karşılandı.

Kuzey Kıbrıs’ta Şampiyona

Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç, Dünya Federasyon başkanı Amatto Zaharia, USD başkanı Robert Zingg ile gerçekleştirilen toplantıda  Eylül 2022 tarihinde Akdeniz Cup şampiyonasını Kuzey Kıbrıs’ta yapılması kararı alındı. Dünya Federasyonu’na hazırlanan sunum sonrasında yapılan direktörler toplantısında 5-11 Eylül 2022 tarihinde Akdeniz Cup şampiyonası Kuzey Kıbrıs’ta yapılması kararı alındı. Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç, alınan karar memnuniyet verici olduğunu belirterek, ülkemiz adına son derece önemli karar olduğunu ve Akdeniz Cup şampiyonası hazırlıklarına hemen başlayacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75