banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kemal Bu Kez Hayvan Hakları için Koştu..!
banner98

60 kilometre’yi 4 saat 36 dakika 33 saniye ile tamamlayan Elektirkçi, Kuzey Kıbrıs’ta tescilli ilk uzun mesafe rekorunu kırarken, koşuyu 6 Ağustos’ta koştuğu dereceden 50 dakika önce bitirdi.

Kemal koşu sonrasında kendi sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Evet arkadaşlar geç yazdığım için özür dilerim çünkü telefonumda teknik arızalar vardı çözüp hemen yazmak istedim. Bugün Atatürk stadyumunda hayvan haklarına dikkat çekmek için, zulümlere karşı olduğumu göstermek için düzenlediğim ve her 1 km 1 kap mama kampanyası ile çıktığım bu yolda 60 kmyi 4 saat 36 dakika 33 saniye tamamlayarak Kuzey Kıbrıs'ta tescilli ilk uzun mesafe rekorunu kırmanın mutluluğu dışında 6 Ağustosda koştuğum derecemden 50 dakika geliştirdim.

Sabahtan kalkıp bana sesimizi duyurmak için emeğini acımayıp sahaya gelen Salih Eşref Asoğlu, Fatma Aydınlık Muhtaroğlu, ve derecemi tutan hakem arkadaşıma ta en başından sonuna kadar düzenlediğim her farkındalık koşularında sınırsız desteğini esirgemeyen Talat Özakan, Yetkın Ongun, Teo Ibili canı gönülden teşekkür ederim. İbrahim Teksamancı, Mehmet İneci koşumun bir bölümünde bana gelip destek veren Erim Debreli, Enis Alcici, Ayer Alciciya canı gönülden çok teşekkür ederim.

Koşumun bir bölümünde başlayıp bana bitişe kadar desteğini esirgemeyen Osman Aşçıoğluna canı gönülden teşekkür ederim. Bugün karpazdan kalkıp benim için sahaya gelen Zehra arkadaşıma, ve karpazda olmasına rağmen bana desteğini esirgemeyip orada koşan Nazan Sayil ablama aynı zamanda yetkinin yanında desteğini esirgemeyip gelen Koray Soğancı ve Cemaliye Soganciya canı gönülden çok teşekkür ederim.

Son olarak finişe gelip istediğim dereceyi koşmamda @yetkin arkadaşımın büyük motivasyonu dışında Tunç Berk Sarı, Ali Kayral ve Özgü Özkul Özyiğite canı gönülden çok teşekkür ederim. Son olarak Emel Yağan, eşi Mustafa abime, Doga Donmezer, Ufuk Avunç, İsmet Sinem Abbasoğlu, Kemal Ekdal, Bora Ernaz, Emin İnsel Zeytinoğlu, Anastasia Chernova, Evelyn Dolares, Çağan Kutgüner Ahmet Arnavut @yener arkadaşıma, Ömer Faruk, canı gönülden çok teşekkür ederim. Son olarak sponsorlarım desteğini beni tanıdığından beridir sınırsız hiç esirgemen Can Sigorta Ltd. Direktörü @Kerem Can abime iletişim sponsorum Kuzey Kıbrıs Turkcell’e canı gönülden çok teşekkür ederim. Çalışmalara daha da devam durmak yorulmak hiç yok”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75