banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kara Kuşak Sınav Tarihleri Açıklandı..!
banner98

Yılda bir defa yapılan ve ustalığa geçiş olarak kabul edilen 2022 siyah kuşak ve dan sınavı 25 Şubat Cuma, 26 Şubat Cumartesi ve 27 Şubat Pazar günleri Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde yapılacak.

Federasyondan yapılan açıklamada 25 Şubat Cuma günü Temel teknikler, 26 Şubat Cumartesi Hyon/Pumse/Kata, Serbest Müsabaka ve İlbo Deryon/Hoşinsul, 27 Şubat Pazar günü ise zor hareketler, kırış müsabakaları ve yazılı sınav yapılacak.

Kuşak imtihanı sonunda kazananlara ve dereceye gireceklere diploma ve ödülleri belirlenenecek günde verilecek.

Kuşak İmtihanı’nı Federasyon Başkanı Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen, Genel Sekreter Pınar Akarpınar, Antrenörler Ali Uslu, Öykü Ergin, Ceyda Uçaner başkanlığında, İmtihan Komisyonu üyeleri, Milli takım antrenörleri ve teknik komite üyeleri birlikte yapacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75