banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Merthan Çakırlı Tavla Turnuvası Tamamlandı..!
banner98

Hüseyin Merthan Çakırlı tavla turnuvası finalide Ali Kan’ı 5-0 mağlup eden Cengiz Dindar şampiyon oldu.

​​​​​​​

19-20 Haziran tarihleri arasında birçok önemli sponsorlarında katkı koyduğu turnuvaya 85 kişi katılırken çekilen kura sonucunda eşleşmelerin ardından İlkim, Mehmet, Gençler Birliği, İskele Belediyesi liglerinde heycanlı mücadelelerin yaşandığı turnuvada gece sonunda 8 finalistler belli oldu. Kadınları teşvik etmek için de iyi kadın ödülü verildiği turnuvada ilk dört dereceler belirlendi.

Birincilik Cengiz Dindar’ın

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü lokalinde iki akşam gerçekleştirilen 1.Hüseyin Merthan Çakırlı tavla turnuvasına çeyrek final, yarı final ve final maçın ardından ilk dörte girenler belirlendi. Anı turnuvasının en ilginç yanlarından biri, her katılımcı diğer maçlarda hakemlik yapması ve hiç problem çıkmaması dikkat çekerken, toplamda 3.250 TL parasal ödülün verildiği turnuva finalinde birinci olan Cengiz Dindar 1500 TL para ve kupa ödülünün sahibi olurken, ikincisi Ali kan 1000 TL ve kupa, üçüncü Kadir Şöför 500 TL + kupa, dördüncü Vedat Özgürhan 250 TL + kupanın sahibi oldu. Turnuvanın en iyi bayan kupasını ise Feriha Yaman Üge oldu.

Ödül Töreni

1.Hüseyin Merthan Çakırlı tavla turnuvasında dereceye girenlere kupaları ve parasal ödülleri düzenlenen ödül töreninde Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Rifat Berkel, İskele Belediye Müdürü Mustafa Kabasakal, Meclis Üyeleri Sefa Kurukafa, İldeniz Elbasan, Eray Göksan, Çakırlı ailesi adına eşi Nermin Çakırlı, annesi Hayriye Çakırlı, babası Mehmet çakırlı, kardeşleri Mertsan Çakırlı, Salih Çakırlı, Mehmet Çakırlı, kayınpederi Kerim Kurukafa, Sabri Kurukafa, Kemal kurukafa tarafından verildi.

Tavla yarışmasında dereceye girenler şöyle :

1.Gengiz Dindar (1500 TL)

2.Ali Kan (1000 TL)

3.Kadir Şöför (500 TL)

4.Vadet Özgürhan (250 TL)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75