banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hummersknott Badminton Kulübün’den Lefkoşa Badminton Kulübüne Ziyaret
banner98

Ingilterenin köklü kululüplerinden olan Hummersknott Badminton Kulübü, 20 Temmuz tarihinde 7 idareci 26 sporcu (4ü Ukraynalı) toplamda 33 Badminton sevdalısı ile ülkemize geletek Lefkoşa Badminton Kulübünün 15yaş altı antrenmanını ziyaret ederek, yaklaşık 80 antrenman maçı yaptılar.
Tabii ki kazanan dostluk ve badminton oldu.


LBK Başkanı Nevzad Denerel ise Dünya Badmintonunda önemli bir geçmişi olan Hummersknott Badminton Kulübünün ülkemizi ve kulübümüzü ziyaret ederek dostluk maçları oynanmış olmasının, uygulanan ambargolardan olumsuz etkilenen çocuklarımızın gelişimi ve motivasyonu için çok ama çok önemli olduğunu vurgulayarak, Hummersknott kulübü yetkililerine teşekkür etti ve Bu tip uluslararası organizasyonları artırarak devam ettirme arzusu içerisinde olduklarını ve LBK yönetimi olarak bu amaçla ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Hummersknott Badminton Kulübü idarecisi Philip Boyle yapmış olduğu konuşmada “gösterilmiş olan misafirperverlik ve oynanan dostluk maçları için teşekkür ederek Lefkoşa Badminton Kulübü’nü İngiletere'ye davet ettiklerini dile getirdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75