banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hazel Oraç: Mutlu ve Gururluyum..!
banner98

Hazel Oraç’ın açıklamaları şu şekilde;

“18/19 Mayıs 2024 tarihinde Romanya’nın Claj Napoca şehrinde yapılan IFBB Elite Pro şampiyonasında kendi kategorimde “Body Fitness” şampiyonluk ve 2. kez Elite Pro Card olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum.

20 Mayıs; kendime verebileceğim en güzel doğum günü hediyesini verdim, yaşayabileceğim en güzel deneyimleri yaşadım, alabileceğim en güzel başarıyı alıp asla unutamayacağım çok özel, çok güzel anılar biriktirdim.

Yaşadıklarımı, hissettiklerimi sizlere kelimelerle asla anlatamam inanın bana, yaşamadan anlaşılamanlardan…

O kadar emek o kadar özveri sabır disiplin herşeyden herkesten vazgeçmek…

Kendini, her zerrene kadar adamak…

Nefes aldığımı hissettiğim, tamamen özgür ve bir o kadar da tutku ile adım adım yol aldığım hedeflerim ile aramdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu görmek, başka hiç bir şeyin bu etkiyi vermeyeceğini bilmek, tüm fedakarlıkları yapabilecek duruma gelip sonucunda uluslararası arenada istediğini elde edebilmek çok çok başka bir olay.

İyi ki diyorum… İyi ki kendi doğrularımla, kendi tercihlerimle hayatıma yön vermişim. İyi ki vazgeçmeyip devam etmiş ve hayallerimi gerçeklerim yapmışım. İyi ki düştüğümde her defasında kalkmayı seçip vazgeçmemişim.

Ben bunları yaşarken her zaman yanımda olan ve üzerimde çok büyük emeği olan KKTC Halter Vücut Geliştirme Federasyon Başkanı Sn. @dahlameroglu’na , As Başkan Sn. @neval_clbgl.akgrgn’e ne kadar teşekkür etsem az. Emeğiniz bende çok büyük, çok özel ve çok değerli. Beraber daha nice güzel ve büyük başarılarımız olsun.

Teşekkürü fazla fazla hakeden ve sonuna kadar yanımda olan sevgili ailem ve canım arkadaşım @sezimdosemeci. Sizlere çok çok teşekkür ederim. Her zaman tam destek yanındaydınız. Varlığınız benim için çok büyük bir şans.

Sevgili hocam @mehmetdeniz.xl, ness ailesi @selmadagcin @ahmetdgcn, @appliednutrition.ncy ve @ekremcivisilli @civisilli_gida, sizlere de çok teşekkür ederim.

Yanımda olan herkese çok çok teşekkür. Desteğiniz benim için çok kıymetli.

Yeni hedeflerime, daha güzel ve büyük başarılarla, hayallerimi gerçeklerim yapmaya devam.

İnsanın istedikten, inandıktan ve emek verdikten sonra yapamayacağı hiç bir şey yok.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75