banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Green Pedal Yönetimi, Polis Müdürlüğü’ne Teşekkür Etti..!
banner98

Pedal Cycling Spor Kulübü organizasyonluğunda düzenlenen adayı turla sloganı yanı sıra “hayat birlikte pedal çevirdikçe güzel” sloganı ile de ada turunda bisikletçiler üç gün boyunca güzel bir atmosferde eğlenceli bir şekilde zorlu parkurlar geçilerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni turlayarak hedefe ulaşılmasında trafik polis ekiplerinin katkısı çok önemli oldu. Pedal Cycling Spor Kulübü yönetimi, Polis Genel Müdür Vekili Barbaros Savaşcı’ya nezaket ziyarettin de bulunarak trafik polis ekibinin sürücülere eşlik ederek, yapmış oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür edilerek plaket taktim edildi.

Pedal Cycling Spor Kulübü olarak daha güzel projelere imza atacaklarını “hayat birlikte pedal çevirerek güzelle” sloganı ile de yollarına devam edecekleri açıklandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75