banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Sprint Rallisi’ne 15 Kayıt..!
banner98

Bu sezon ikinci sezonunu geçirecek olan çiçeği burnunda kulüplerimizden Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü sezona Gönyeli Sprint Rallisi’yle başlıyor. Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü Sprint Şampiyonası’nın ilk yarışı, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü, Gönyeli’de hazırlanan yaklaşık 9 kilometrelik etapta yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak rallide ekipler biri deneme olacak şekilde etabı üçer kez geçecekler ve takribi 14.00’te finiş görecekler. Le Chateau Romance, Hasmel Reklam, ÇDM Kaporta, Mannol Engine Oil Kıbrıs ve Biçentürk Restaurant’ın katkılatıyla yapılacak yarışın ardından ödül töreni Le Chateau Romance’ta yapılarak organizasyon son bulacak.

15 ekip kayıt yaptırdı

6 sınıfta kayıtların alındığı yarışa toplam 15 ekip kayıt yaptırdı. Eski şampiyonlardan Ömer Yıldız sürpriz bir şekilde Ford Fiesta R5 ile kayıt yaptırırken, yeni araçları Hyundai i20 R5 ile Rauf Denktaş ve Skoda Fabia R5 ile Enver Haskasap da rallide boy gösterecek. Rallinin üçüncü etabı, merhum ralli şampiyonu Ahmet Şevketoğlu ve eşi Aşkın Şevketoğlu anısına geçilecek. Oğullar Güner, Arkın ve Asrın Şevketoğlu’nun da onayıyla bu karar alınırken, üçüncü etabın “Aşkın-Ahmet Şevketoğlu” kupası olarak geçilmesi kararlaştırıldı. Yarışın seyirci noktası ise, Gönyeli-Boğaz yolu üzerinde, Boğaz istikametine giderken, Plümer Koruluğu’na gelmeden sol tarafta bulunan “Duriling Tepesi” olarak bilinen bölgede olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75