banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençler Ligi Sürüyor..!
banner98

Toplam 5 karşılaşma oynanan 3. hafta maçlarında bayanlarda Yakın Doğu Üniversitesi, bir diğer kız takımı olarak dikkat çeken Akdeniz Spor Birliğine ilk mağlubiyetini yaşatırken, yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Girne Üniversitesi de üçüncü galibiyetini alarak lideri takip etti.

Net Spor Kulübü de Kültür Spor Kulübü’nü yenmeyi başardı. Erkeklerde ise Yakın Doğu ve Girne Üniversitesi yenilgisiz yola devam ederken, Akdeniz Spor Birliği Erkek takımı ilk mağlubiyetini aldı.

Federasyon yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Uçar Metal Badminton Gençler Liginde şu ana kadar 9 bayan maçı ve 9 erkek maçı olmak üzere birbirinden çekişmeli toplam 18 maçın oynandığını belirttiler. 3. hafta alınan sonuçlar ve oynanan maçlar sonucunda oluşan puan durumu.

BAYANLAR SKOR:

YAKIN DOĞU Ü. – AKDENİZ S.B 5-0

KÜLTÜR SPOR K. – NET SPOR K. 1-4

GENÇLİK GÜCÜ – GİRNE ÜNİVERSİTESİ 0-5

ERKEKLER:

GENÇLİK GÜCÜ – GİRNE ÜNİVERSİTESİ 0-5

AKDENİZ SPOR B. – YAKIN DOĞU Ü. 0-5

banner116
Anahtar Kelimeler:
Gençler Ligi Sürüyor..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75