banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç Erkekler Ligi’nde Şampiyon YDÜ..!
banner98

Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Anıl Spor’un yaptığı Carlton Genç Erkekler Ligi Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Ligi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon olarak noktaladı. Ligde ikinciliği China Bazaar Gençlik Gücü Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Lefkoşa Badminton Kulübü alırken, Badminton Severler Spor Kulübü de dördüncü oldu.

Geçtiğimiz gün Sabah 09.00‘da başlayan Carlton Genç Erkekler Ligi saat 14.00’da oynanan final maçları ile tamamlandı ve ardından dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Federasyon başkanı Fırat Deniz turnuva sonunda yaptığı açıklamada, ligde mücadele eden sporcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve organizasyonda görev alan antrenörler, kulüp yöneticileri ile hakemleri tebrik etti. Deniz ayrıca lige sponsor olan Anıl Spor Direktörü Engin Anıl’a da teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75