banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Federasyonlara Ek Kaynak Veriliyor..!
banner98

The Paradise Park’ta gerçekleştirilen toplantıya birçok federasyonun başkan ve temsilcileri katılırken Başbakan Ersin Tatar’a Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Spor Dairesi Dış İlişkiler amiri Sertaç Bozatlı, Spor Dairesi Müdür Muavini Mustafa Sütçü ile genel yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başbakan Ersin Tatar toplantıda yaptığı konuşmada federasyonların büyük bir iş yaptığını ve gençliği kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor yapmalarını sağladıklarını söyledi.

Tatar, federasyonların bu işleri gönüllülük esasına göre yaptıklarını bunun da değerinin büyük olduğunu kaydetti.

Tatar, Spor Federasyonlarına bütçe oranında katkı yaptıklarını katkının bu yıl itibarıyla artırıldığını kaydederek gelen serzenişleri de dikkate alarak Federasyonların bütçelerinin büyük bir kısmını oluşturan hakem giderlerinin de ek olarak karşılama sözü verdi.

Yaklaşık 2 milyon ek ödeneğin federasyonların faaliyet raporlarında sundukları rakamlara göre federasyonlara aktarılması için çalışma başlatıldığı ve seçim yasakları nedeniyle seçim sonrasında bunun federasyonlara ödeneceği öğrenildi.

Toplantıda konuşan spor federasyonları başkan ve temsilcileri tesislerin yetersizliğinden yakınarak tesisleşmeye de önem verilmesi gereliliği üzerinde durdu.

Dış temas konusunda da sürekli maddi sıkıntılara vutrgu yapan federasyonlar bunun esas ambargo olduğunu vurguladılar.

Başnakan Ersin Tatar’ın spor Federasyonları ile gerçekleştirdiği toplantıda spor dairesi müdürü Mehmet Özbilgehan’ın katılmaması ve yerine muavin olan Mustafa Sütçü’yü göndermesi ise dikkat çekti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75