banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fatma Turan Başkan Oldu..!
banner98

Dernek lokalinde yapılan ve saygı duruşu, İstiklal marşı ile başlayan genel kurulda divan başkanlığını Mehmet İngenç, sekreterliği Eda Hürsöz, Zeliş İmre yaptı. Genel kurulda kısa bir konuşma yapan başkan Emine Beyazyüz İngenç tarafından 2021 yılı faaliyet ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından onaylandı. 

Tek Aday

İngenç Akademi Spor Derneği başkan Emine Beyazyüz İngenç, iş yoğunluğu nedeniyle aday olmadığı, genel kurula tek aday olarak giren Fatma Turan başkanlığa seçildi. 2022 faaliyet programı belirlenen İngenç Akademi Spor Derneği başkanı Fatma Turan, birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu da belirleyerek görev dağılımı yaptı.

İngenç Akademi Spor Derneği yönetim kurlu ve görev dağılımı;

Başkan: Fatma Turan

Asbaşkan: İlke Hürsöz

Genel Sekreter: Tayfun Dandil

Mali Sekreter: Hakan Kaymakçı

Spor ve Sağlık Sorumlusu: Engin İmre

Displin Kurulu başkanı Derviş Cevizli

Faal Üye: Emine Dolu

banner116
Anahtar Kelimeler:
Fatma Turan Başkan Oldu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75