banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ercen Hız Kesmiyor..!
banner98

''Mevcut projeleri hayata geçirmek üzere süratle çalışmalar devam ederken Başkan Osman Ercen dün yine Türkiye Futbol Federasyonu ikinci vekili başkan yardımcısı sayın Servet Yazıcı ile bir takım görüşmeler yaparak mevcut projelere daha detaylı destek alabilmek için mutabakata vardı. Ayrıca ilişkilerimizi pekiştirmek adına bir takım yeni projeler hakkında da fikir alış verişinde bulundu.

Bilindiği gibi sayın Servet Yazıcı ayni zamanda UEFA yönetim kurulunda son dört yıldan beri görev yapmaktaydı. Bu görevi 20 Nisan 2021 tarihinde son bulacaktır. Yine bu tarihte yapılacak seçimde UEFA görevine bir dönem daha devam etmesi için üyelerden onay isteyecektir.TTFF olarak her zaman yanında olacağımızı bir kez daha yineler, sayın Servet Yazıcı'ya bu seçimde başarılar dileriz.''

banner116
Anahtar Kelimeler:
Ercen Hız Kesmiyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75