banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eliz Şampiyon
banner98

Ülkemizin yıldız tenisçisi ElizMaloney Yorgancı, İngiltere’nin Londra şehrinde, U.K. Pro Tenis Turnuvasında, ikinci kez şampiyon oldu.
Eliz, ilk iki maçını İngiliz oyunculara karşı oynadı. Eliz, ilk maçında Anna Popescu’yu 6-2 ve 6-0, ikinci turda ise SummerYardley’i 6-0 ve 6-1’lik çok rahat skorlarla yenerek çeyrek final oynama hakkını kazandı. 
Çeyrek finalde Estonyalı iyi oyuncu Elena Malygina ile karşılaşan Eliz, ilk seti 3-6 kaybetsede,  ikinci seti 6-4 ve 10-8’lık bir maç tie-break ile alarak maçı kazandı. Yarı finalde İngilizlerin iyi bir oyuncusu olan Sarah BethGrey ile karşılaşan Eliz, Eliz 5-0 önde iken oyunu bırakması sonucu, ismini finale yazdıran taraf oldu. Finalde kendisini daha önce karşılaştıkları maçlarda iki kez yenen Slovakyalı Katarina Stresnakovaile karşılaşan Eliz, bu kez inanılmaz bir oyun çıkararak,  rakibine hiç şans vermeden 6-1 ve 6-2’lik bir skorla alarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Devletten destek almıyorum
Turnuvanın sonunda Eliz çalışmalarının iyi gittiğini ve bugün aldığı bu başarıdan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakat devletimizden hiçbir destek almadığını ve bu ekonomik krizde ayakta kalmakta ve turnuvalara katılmakta zorlandığını da sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Eliz Şampiyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75