banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mete bugün anılıyor SICAK GELİŞME..! Hamis ve Ulaş Bunu Hep Yapıyor(65-76) Kupa Canavarı İş Başında..! (0-2)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Demir Yumruk Ukrayna’da Nakavt Etti..!
banner98

Dün akşam geç saatlerde adaya antrenörü Dindar Gölçek ile dönen Metin Turunç, adaya dönüşünde hem müsabaka hem de önündeki süreçle ilgili olarak açıklama yaptı.

Hedefimiz belli: Milli boksör Metin Turunç Ercan Havalimanında yaptığı açıklamada zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmayı galibiyetle geride bıraktıklarını kemer yolculuğuna emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Avrupa Şampiyonası adına artık çemberin daraldığını ve sürecin yaklaştığını ifade eden Turunç, Ukrayna’da ki maçın artık geride kaldığını, önündeki zorlu sürece hazırlanacağını ifade etti.

İyi durumdayız: Metin Turunç’un antrenörü Dindar Gölçek ise Ercan Havalimanında yaptığı açıklamada yine güzel bir sonuçla adaya döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Metin’in her geçen maç performansının daha üstte olduğunu belirten Gölçek, bununda kemer yolunda ki zorlu süreçte çok önemli olduğunu söyledi. Avrupa Şampiyonası kemer maçı öncesinde önlerinde keskin 3 virajın olduğunu ifade eden Dindar Gölçek, önlerinde bulunan İstanbul’da ki müsabaka için çalışmalara kısa süre içinde başlayacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75