banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Turunç Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..! Dartsta Dev Adım..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Kupası İlker-Enis’in..!
banner98

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu 2023 yılının son yarışını Dereboyu’nda gerçekleştirdi. 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyon Cumhuriyet Kupası adıyla gerçekleşti.

Sporcular 5 kilometre koştu, 20 kilometre bisiklet sürdü ve 2.5 kilometre koşarak finişe ulaştı. Cumhuriyet Kupası Dereboyu Duatlonu’nda sporcular ikişerli takımlar oluşturarak yarıştılar ve en hızlı şekilde finişe ulaşmayı başaran İlker Ercen-Enis Alçıcı ikilisi oldu. Yarış sonrası düzenlenen törende dereceye girenlere ödülleri Federasyon idarecisi Sertaç Bozatlı ve kulüp yöneticileri tarafından verildi.

2023 yarışları başarı ile tamamlandı

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu 2023 sezonu için faaliyet takviminde planladığı tüm yarışları başarı ile tamamladığını şu açıklama ile duyurdu:

“2023 yılının son yarışını Dereboyunda gerçekleştirdik. Cumhuriyet Kupasında emeği, katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Organizasyonun gerçekleşmesinde, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi personeli müthiş bir katkı ortaya koydu. Lefkoşa Türk Belediyesi talep ettiğimiz konularda yardımcı oldu.

Hakemlerimiz organizasyonun başından sonuna kusursuz bir mesai harcadı, Tüfekçi Spor Kulübü, Ares Spor Kulübü, Aspava Spor Kulübü değerli yöneticileri çok değerli emek harcadılar, ve tabi ki sporcular. Onlara da büyük bir alkış gönderiyoruz. Organizasyonlarımıza katılarak renk katıyorlar.

2023 yılında hazırladığımız faaliyet takvimini tümüyle gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75