banner108
Öne Çıkanlar Sabrımız Taşmıştır.. Ulak 3.kez Başkan YDÜ son çeyrekte kaybetti..! (78-69) gol krallığı karıştı…! Teysir yuvaya döndü!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Kupası Golf Turnuvası Şampiyonu Sofia Raskin..!
banner98

Stableford formatında, full handicap ve 18 çukur olarak oynanan turnuva saat 07.30’da Shotgun Start ile 14 farklı Tee’den 4’lü gruplar halinde çıkış yapılarak gerçekleşti. Turnuva’nın Net Birincisi mükemmel bir oyun ve 40 Puan ile 12 yaşındaki yetenek Sofia Raskin olurken Gross Birinciliğini ise 29 Puan ile Soner Yetkili kazandı. Turnuvada Net İkincisi 38 Puan ile Alan Trevethan olurken yine 38 Puan (back nine skor) ile Yong Wu Üçüncü oldu. Turnuvadaki diğer ödüller olan Erkekler Bayrağa En Yakın Vuruş Soner Yetkili, En Uzun Vuruş ise Steve Knight tarafından yapıldı.

Kadınlarda ise En Uzun Vuruş Ödülünü Eileen Brader alırken Sofia Raskin Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü kazandı. Turnuva sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Federasyon Başkan’ı Dr. Hasan Garabli turnuvaya gösterilen yüksek katılım için tüm katılanlara ve turnuvanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75