banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik’te Dayanışma Gecesi Düzenlendi..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu ve Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ZAYDER) işbirliğinde dayanışma ve yardımlaşma gecesi düzenlendi.  

Cimnastik Federasyonu bünyesinde 3 okulda yapılması planlanan cimnastik salonlarına kaynak yaratılması adına La Chateau Romance Restaurant’ta dayanışma gecesi gerçekleşti.

“Bir Tuğla Da Sen Koy” sloganıyla düzenlenen geceye; bazı belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları, bazı dernek ve birlikler, iş dünyasından isimler, sponsorlar ve yöneticiler ile cimnastik severler katıldı. 

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve ZAYDER Başkanı Rabia Özcömert gecede birer konuşma yaptılar. Başkan Hasan Sapsızoğlu konuşmasında, federasyon olarak bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verip, Lefkoşa, Geçitkale ve Vadili’de 600 m2’lik çelik yapıdan üç salon inşa edilmesi için bu gecenin düzenlendiğini dile getirdi.

Cimnastik salonlarının yapımı için bağış toplanan gecede, ZAYDER kadınlarının yaptığı el işi anahtarlıkların satışı yapılarak, hediye çekilişi gerçekleştirildi. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da geceye katılan spor yazarlarına da birer plâket takdim edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75