banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cimnastik, Okullarda Yer Alacak..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonunun, Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı iş birliği ile cimnastik sporu da okul sporlarına dahil edildi.

Orta eğitimde de cimnastik yarışmalarının düzenlenecek olması ile ilgili olarak Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik ailesi olarak bir ilke daha imza atıyoruz. Cimnastik sporumuz 2021 – 2022 eğitim yılında ortaokul ve liselerde, okul sporlarında yer alacak.

Cimnastiğin okul sporlarında yer almasını sağlayan başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Olgun Amcaoğlu’na, Aytunç Şirket’e, Cengiz Topel Uzun’a ve Levent Ilgın hocamız ile emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

Görev geldiğimiz günden itibaren doğruları yapmaya gayret ederek çocuklarımıza hak ettikleri ortamlarda müsabaka yapabilmelerini sağlamaya çalışarak, çocuklarımızı sporun içinde tutmaya çalışıyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75